Köpvillkor

Priser och betalning

Varje vara anges med pris inklusive moms. I kundvagnen kan man se det totala priset inklusive alla avgifter, moms, frakt och betalning.

Betalningsvillkor finns angiven i kundvagnen beroende av valt betalningssätt.
Fraktvillkor finns angiven i kundvagnen beroende av valt fraktsätt.

Ångerrätt

Din ångerrätt (ångerfristen) gäller under 14 dagar. I ditt meddelande till oss måste det klart framgå att du ångrar dig. Ångerfristen börjar löpa den dag du tog emot varan eller en väsentlig del av den. Om avtalet gäller en specialtillverkad vara – eller en vara som fått en tydlig personlig prägel, gäller inte ångerrätten.

När du utnyttjat din ångerrätt:
Du är skyldig att hålla varan i lika gott skick som när du fick den. Du får inte använda den, men naturligtvis försiktigt undersöka den. Om varan skadas eller kommer bort på grund av att du är vårdslös förlorar du ångerrätten.

Garantier och service

Vi försöker alltid hålla vårt lager uppdaterat men pga av att vi även delar lager med vår fysiska butik så kan det ibland hända att någon vara tar slut. Om detta skulle hända kommer vi kontakta dig och finna en lösning på problemet om vi kan få tag i varan igen eller om vi ska återbetala dig. Skulle du behöva reklamera din vara så ta kontakt med oss innan på tel 0470-39150 eller på mail info@majkenrum.se så ska vi hjälpa dig.

Privat Policy

“När du lägger din beställning hos oss uppger du dina personuppgifter. I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt Personuppgiftslagen rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post.”

Leveranser

Leveranstiden är 1-3 helgfria dagar. Om en vara har avvikande leveranstid står det angivet vid respektive vara. OBS! Då vårt lager är i butiken kan den vara slutsåld innan din order hunnit packas. Då skickar vi ett mejl med ny leveranstid på den varan. Du kan då välja att invänta den eller annullerar vi den slutsålda varan.

Ej uthämtade paket

Hämta alltid ditt paket i god tid så det inte hinner gå tillbaka till oss igen, då detta kommer medföra extra kostnader för dig.  Ej hämtade varor returneras till oss. För alla paket som inte löses ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för expeditionsavgift och hanteringsavgift, för närvarande 300:- samt returfraktskostnaden enligt prislista/faktura från DHL.

Returer

Returer sker på din egen bekostnad utom om varan är defekt eller om vi har packat fel. Blåsor i glas räknad inte som en defekt utan det är om varan är skadad eller sönder.

Returer ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott.

När du utnyttjat din ångerrätt ska du sända varan/varorna väl förpackade tillbaka till oss eller lämna tillbaka den i butiken.

Återbetalningsskyldighet:
Vi ska, om du utnyttjat din ångerrätt, betala tillbaka vad du har betalat för varan snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot varan. Du får själv betala returkostnaderna när du sänder tillbaka varan. Vi betalar alltid returkostnaden för att sända tillbaka så kallade ersättningsvaror.

Se även konsumentverket distansavtalslagen & E-handel.