fbpx
Free ShippingGratis frakt över 999kr

Integritetspolicy

 

General Data Protection Regulation (GDPR) är en EU-förordning som reglerar hanteringen av personuppgifter. Med personuppgifter avses information som kan kopplas till en individ.

Aplamon Interiör AB är ansvarig för behandlingen av de personuppgifter som du som kund tillhandahåller oss. Dessa uppgifter behandlas av oss för att möjliggöra hantering av dina köp samt för marknadsföringsändamål om du har anmält dig till vårt nyhetsbrev. För att kunna hantera dina inköp och kundärenden lagrar vi följande uppgifter: för- och efternamn, adress, telefonnummer, e-postadress samt köphistorik. Om du väljer att betala med faktura sparar vi även ditt personnummer. Vi behåller dina uppgifter i 7 år enligt bokföringslagen. Du har rätt att begära att få tillgång till de uppgifter som vi har registrerat om dig. Om uppgifterna är felaktiga, ofullständiga eller irrelevanta kan du begära att de rättas eller tas bort. Kontakta oss i sådana fall via e-post.

Vi lämnar aldrig ut personuppgifter, e-postadresser eller annan kundinformation till obehöriga tredje parter, med undantag för följande punkter:

  • Systemleverantörer: För att hantera och administrera din beställning måste vi dela viss information med våra systemleverantörer. Vi använder systemleverantörer såsom Fortnox (affärssystem), wordpress (webbutik), Gmail (e-post). 

  • Betalningsleverantörer: Informationen delas eller sparas för att möjliggöra genomförandet av ditt köp och för att skydda dig mot bedrägeri. Vi använder betalningsleverantörer som Klarna och Swish.

  • Fraktbolag: För att kunna leverera din beställning måste vi dela viss information med fraktbolaget. Vi använder fraktbolaget DHL.

Din integritet är viktig för oss, och vi följer noggrant alla gällande lagar och regler för att säkerställa att dina personuppgifter hanteras på ett säkert och ansvarsfullt sätt